Tips&Trix för en bra avsugning

images

Om man verkligen vill ge en partner ett bra Avsugning.

Vissa kvinnor hatar att utföra oralsex på en kille, vilket man kan förståt – att ha någons smutsiga kuk som åker in och ut i ens mun. Men för många finns det inget mer upphetsande och spännande än att ha full kontroll över en penis – och faktiskt över mannen som är kopplad till den. ”Män älskar avsugningar eftersom det känns som sex, men det är en helt annan upplevelse – de får slappna av och ta emot och bara njuta av vad som händer framför dem”, säger Vanessa Marin, en certifierad sexterapeut i LA ”Det visuella elementet i att se deras penis glida in och ut ur munnen får många killar att komma.”

För att inte nämna, till skillnad från en avrunkning eller till och med penetrerande sex, kan män inte replikera känslan av en avsugning på egen hand (uppenbarligen). Din mun är våt och varm, som en vagina (eller en smord hand), men dina läppar och tunga är levande, masserande, oersättliga konstverk. Men som med alla sexhandlingar, att njuta av upplevelsen själv som, om du ska göra det, borde du absolut göra, kommer vanligtvis från att ha viss grad av självförtroende – och det kommer från att veta vad du gör.

Så här ger du det bästa blowjobbet han någonsin kommer att få – och kom ihåg att göra det mer behagligt för dig sjäar processen:

1.Var entusiaskisk när du ger en avsugning

Några sätt att visa din entusiasm: Få ögonkontakt. Stirra inte på honom hela tiden utan att blinka (läskigt), men ta medvetna raster för att byta blick från hans penis till hans ögon och ta in och läs av alla hans ansiktsutryck och ljud. (Det här är också en fantastisk tillfälle att slå dina ögonfransar , flaxa med dem)

Berätta för honom hur tänd du du är. Du vet hur du kan bli självmedveten när en partner går ner på dig? Ja, det gör dig. Eller var rak: ”Jag älskar hur din penis känns i min mun.” Enkel men effektiv.

Fråga honom vad han vill. Din begäran om live feedback visar att du bryr dig och vill ge honom den bästa möjliga upplevelsen. Fråga ”Hur känns det här?” precis innan du lägger tillbaka munnen på honom, eller ”Är det tillräckligt vått för dig?” halvvägs. En fråga att inte ställa: ” är du nära än?”

2.Använd händerna och spotta på hans penis

Ett avsugning kan räknas som oralsex, men det betyder inte att din mun måste göra allt. ”Jag tycker om att tänka på munnen att ge fukt och glid med och att dina händer ger värmen”,. Om käken börjar kännas öm eller trött några minuter in i jobbet suger du förmodligen för hårt med munnen. Så flytta en del av arbetet till dina händer .

Omslut din dominerande hand runt hans kukskaft och lägg sedan till din mun. Anslut din hand till dina läppar – som i, tryck pekfingret och tummen (som gör ett O-tecken) mot dina läppar och håll dem förseglade där. Flytta dina hand-plus-läppar upp och ner runt penisskaftet. Om han är välutrustad, kan du hålla munnen på ett ställe och flytta din våta hand upp och ner separat. Relaterad historia Hur man ger ett bra, nej – OTROLIGT – handjobb Därifrån kan du blanda lite i din handteknik. Prova handleden: Med munnen på hans penis (detta är fortfarande oralsex), vrid din fasta handled i medurs cirklar när du rör din hand upp och ner. Ta med din andra hand i spelet när du har fått ditt lager. Den bästa placeringen? Använd den för att koppa och pressa försiktigt hans bollar.

watch his balls as he finishes dumping his load in her mouth

3.Tillsätt spott och ta in kuken djupt in i munnen

Det är skönt när både handen och tungan och dina läppar glider friktionsfritt över kuken och ollonet. Var inte snål med spott på kuken, spotta bestämt och mycket, det blir skönare så. Kan du och känner för det, tycker de flesta om när man tar in kuken djupt in i munnen, halsen om det går. Svälj eller låt honom komma över ditt ansikte eller kanske dina bröst, visa bestämt var du vill han ska spruta, låt honom inte behöva undra över vart det är ok att spruta, du får gärna säga det högt, spruta min mun full eller jag vill att du sputar ner hela mitt ansikte.

Kommentarer är stängda.