1

Hej alla kåtisar

kåt tjej

Kåt tjej från linköping

Det är 1 maj och jag sitter ensam hemma och har det otroligt tråkigt. Inte är det sommar heller som det ska vara. svinkallt och eländigt. Flyttade hit när pandemin började från Stockholm så har varit extremt svårt att lära känna nytt folk, känner ingen och jag är en social varselse. funderar på att skaffa hund bara för att få komma ut och träffa lite andra hundägare. Lider av ensamhet, lider av att inte få festa och lider mest av att inte kunna ha sex med någon. man behöver sex en gång i månaden åtminstone för att överleva och må bra. Mina silikontuttar har alltid hjälpt mig få kontakt med folk innan pandemin, men inte nu. Kollar runt lite, börjar med en bild här och en form av kontakt annons så får vi se, annars funderar jag på att skapa en egen sexblogg ? hur och vart gör man det?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *