Träffa tjej i bar

tjej i bar

Barer är en av de mest populära ställena att gå till för att träffa kvinnor och det med goda skäl – det finns en hel del av dem och det är platser som är särskilt utformade för att umgås. Men vad du ska säga till en tjej du träffar på en bar? Det underlättar om du har lite humoristiska raggningsrepliker i bakfickan. Hur du får interaktionen att röra sig framåt för att få det du söker? Den goda nyheten är att detta är mycket enklare och mer rakt på sak än du kanske tror. Det finns en rad tekniker som vilken man som helst kan tillämpa till hans fördel. Läs vidare för att lära dig mer om vad du bör säga till en tjej i nya situationer.

“Banter”: Vad det är och varför vi börjar med det

Vi börjar alltid prata med en kvinna med vad vi kallar ett “banter”. Banter är, enkelt uttryckt, lekfulla och innehållsfria samtal. Vi börjar med detta eftersom det tillåter dig att få henne att skratta, le och koppla av. Jämför detta med mer allvarliga samtal som normalt öppnar en interaktion. Frågor som “Vad jobbar du med” och “Var bor du” kan göra den stressiga situationen att umgås ännu mer stressande genom att kräva personlig information från en total främling. Banter, å andra sidan, gör det möjligt för er två att börja med att ha kul tillsammans.

Att förbinda sig: Bli inte avskräckt

När du startar en interaktion, måste du fullfölja det. Att bli avskräckt och ge upp kommer att döda ditt game nästan varje gång. Det är okej om du vill gå iväg, i själva verket uppmuntrar vi det – men gör det på dina egna villkor när du vill ha en paus från interaktionen och inte i nederlag. Det fina med skämten är att det är lekfulla och innehållsfria. Detta innebär att du kan säga nästan vad du vill. Det spelar ingen roll. Bearbeta attityden av en skämtsam liten pojke, som inte söker godkännande från andra. Detta utstrålar enormt självförtroende, men det visar också henne att det är okej att prata avslappnat.

Banter är bara en öppning: Visa ett intresse

Banter, är dock bara en början. Du vill flytta samtalet till något mer väsentlig, så att ni två kan lära känna varandra och börja skapa en connection. Gör detta genom att visa henne att du är intresserad. Det viktigaste här är att göra det snabbt, enkelt och utan någon hänvisning till hennes fysiska utseende. Hon vet redan att du är attraherad av henne; Du gick fram till henne, trots allt. Enkla fraser som “Jag diggar dig” eller “Du verkar vara ganska cool” är tillräckliga när det kommer till att visa intresse. Sväng sedan till djupare samtal genom att fråga henne något väldigt öppet, som ”Vilka tre saker tror du aldrig att jag skulle gissa” eller “Vad är din grej?”

Konsten att konversera

Konsten att konversera är en förlorad en, som vi kan ägna en hel artikel till. Faktum är att vi har och du kan läsa den här. De viktigaste sakerna som du behöver veta är att du måste aktivt lyssna, inte bara vänta på din tur att prata, relatera alltid till vad hon säger och håll dina frågor öppna. Att relatera till vad hon har att säga och ge din egen prägel på det är ett grymt sätt för dig att verkligen börja skapa en connection mellan er två. Hon kommer att komma ihåg  dig som killen i baren som verkligen “fick” henne. Medan du undrar vad du ska säga till en tjej, kan hon ge dig materialet själv.

Att få hennes nummer

Att få hennes nummer är faktiskt mycket enklare än du kanske tror. Såhär fungerar det:

  1. Vid en höjdpunkt av interaktionen, ta fram telefonen. Säg att du behöver hennes nummer så att ni två kan träffas någon gång. Be inte henne om det. Berätta bara för henne att du behöver det.
  2. Ge henne telefonen medan du säger detta. Ha det klart för henne att skriva in hennes nummer i telefonen, så att hon inte behöver göra något annat än att fylla i hennes nummer.
  3. Säg att du kommer att smsa eller whatsappa henne så att hon har ditt nummer.
  4. Medan du gör detta, rabbla upp ett par grymma dejt-idéer baserade på vad ni har pratat om.