0

Ung blondin älskar att ge avsugningar

0tefhf1v18071

Jag älskar både suga kuk och slicka en mumsig fitta

Jag är en tjej som inte riktigt hittat mig själv än, kan helt enkelt inte bestämma mig om jag är hetero eller bisexuell . Jag har sex med både tjejer och killar och tycker att det är ungefär lika skönt och tändande med både könen. Jag älskar dessutom oralsex! Ibland kan jag vara så sugen att suga på en rejäl kuk i låååång tid, gärna tills hela kuken exploderar och fyller min mun med varm sperma. Stundvis blir jag istället sugen på att slicka en ren mus. Att slicka en tjej som får fontänorgasm är helt obegripligt tändande, har inte varit med om det många ggr men det har hänt. Jag är normalt ingen squirter, men en tjej lyckades en gång ge mig fontänorgasm med sin tunga och sina fingrar, kan jag så kan nog alla tjejer, för min orgasm sitter djupt inne. Finns det andra som gillar avsugning och slicka fitta lika mycket som jag? kanske kan vi hjälpa varandra? Skriv till mig på sexzone.se så börjar vi steg ett i att lära känna varandra där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *