1

Vill du knulla min flickvän?

Knulla min flickvän medans jag tittar på?

knulla min tjej

Jag har nästan blivit besatt av tanken av att se min tjej knullas av en annan man, eller kanske till och med flera män som turas om att knulla hennes tajta fitta, rövhål och mun hårt. Jag har pratat med henne om detta, och det verkar som hon nu också blivit väldigt kåt av iden. Alltså vi pratar om det när vi knullar och hon kommer alltid snabbt när jag tar upp ämnet att jag vill bjuda in andra killar som knullar henne istället. Välutrustade killar med stora spermasprutande kukar. Kanske en konstig tändning tycker många, jag är inte själv intresserad av att ha sex med andra tjejer eller killar för den delen, men detta med att se henne bli hårt knullad är bara en läcker tanke. Finns fler än jag som går igång på sånt? I grund och botten handlar ju detta om att jag tänder på att få se henne njuta ordentligt, så är väl inte så konstigt eller? jaja, finns det killar här som vill tränga in i min flickväns fitta, anal och mun? Renlighet är ett krav såklart och kondom. inga svalda kroppsvätskor så att säga, spruta får du ni göra över bröst och ansiktet, och kravet är att jag får vara med på ett hörn och se på. Bifogar en bild där jag knullar henne bakifrån.

En kommentar

  1. Jag kan tänka mig att knulla henne ordentligt med min stora sköna penis sugen på att titta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *