0

Den ultimata oralsexguiden

avsugning

10 knep för bra oralsex du inte får missa

10 enkla riktlinjer för det bästa oralsexet Våra sexspecialister säger att rätt sätt är att be om oralsex, tips om tips, positioner och råd. Oralsex är en av de mest personliga sakerna du kan göra med din partner, för att inte tala om att det känns riktigt bra för alla som får det. Att se din partner i njutning kan också vara en enorm egoökande tändning för givaren, vilket gör oralsex till en win-win. Om du vill se till att ditt sugande är det bästa du kan göra när det gäller att inte bara ge, utan också ta emot, läs vidare. Obvi, det är inte som en tävling, men det finns nog många tips och tekniker där ute som du inte har försökt göra det mycket roligare för alla inblandade parter. Som allt annat med sex är det snyggt och dyrt att bli snygg och blanda det med ett nytt trick eller två. Precis vid den tiden verkade slidan i munnen fungera bra. Men det är slöseri: munnen har mycket mer potential än vaginal imitation, och oralsex är inte ett steg bort från ”riktigt” sex – mer är det sexigt, mer intensivt, intimt och mångsidigt än någon annan handling. Oralsex är inte det minsta könet av alla. Det är det bästa kön någonsin. Oralsex är inte definitivt mer tillgiven än dess traditionella, första bas föregångare: sex med din mun är mer finjusterad, mer flexibel än någon annan sort. Med munnen (och tungan och läpparna och tänderna) kan du kyssa, suga, slicka, sonde, virvla, stroke och nibba på ett oändligt antal olika sätt, rytmer och hastigheter. ”Att älska penis är som att börja skriva kalligrafi med en tjock markör för magi”, beklagar Ian Kerner, doktor i sin bok Hon verkar förekomma först. ”Tungan är å andra sidan under vår direkta kontroll, har inga tidsbegränsningar och kan manipuleras med expertprecision.” Inte undra på att så många kvinnor rapporterar att de har en extremt svår orgasm från oral än från vaginal penetration ensam.

Hur man blir mer passionerad när man ger oralsex: Guide för män och kvinnor Samma tips om oralsex kommer att lära dig hur du har passionerad oralsex som är ömsesidigt njutbart:

1. Be om tillstånd. Först måste du alltid be om tillstånd. Du kan vara på humör för att behaga din partner, men först kolla med dem. Om din partner inte är på humör (och ja, vissa människor gillar inte oralsex), var inte besviken. Att ha tillåtit ett förhållande för någon av parterna att säga nej utan negativa effekter tar bort många onödiga sexbarriärer. Att veta att ni båda har friheten att ta en regnskontroll skapar mycket mer förtroende och intimitet i ert sexuella förhållande än om ni reagerar negativt på deras ”nej”.

2. Använd dina ögon. Titta på din partners penis eller vagina innan du ens börjar. Jag älskar det när partners berättar att de tycker att könsorganen hos deras partner är vackra! Ha ett bra, riktigt utseende. Inse dess konturer, storlek, färg, fasthet, hårighet. Låt dina ögon fortsätta ta allt detta in. Gör det att du vill le och fnissa? Är det det som gör dig mer påslagen? Vad som än händer dig, omfamna det. När du respekterar delarna av din partner med dina ögon börjar du inse komplexiteten i denna underbara del av din kropp.

3. Använd dina händer, tack. Börja försiktigt och långsamt med fingrarna över könsorganen på din partner. Om din partner är en man kan du försöka glida fingrarna över axeln och behandla den som en känslig och värdefull föremål. Återigen, använd din känsla av beröring för att suga upp allt. Känn det på alla sätt du kan och se varje känsla under fingertopparna. Stroke runt hela området: Inkludera magen och låren på din partner också. Lägg märke till vad som händer. Visar din partner tecken på njutning genom andning eller rörelse? Vad är mer, hur är det för dig att lägga märke till dessa saker? Vänder det dig?

4. Använd andan. Att försöka förändra andningen förändrar vårt sätt att uppleva saker på alla områden i livet, särskilt när det gäller sex (traditionen med tantrisk sex har funnits länge!). Innan du fortsätter att gå ner på din partner, blåsa försiktigt runt din penis eller vagina och det omgivande pubicområdet. Börja längre bort och långsamt komma närmare och närmare. Återigen, var närvarande och uppmärksam, inte bara vad som händer för din partner utan också vad som händer inom dig själv.

5. Använd både tungan och läpparna. Börja försiktigt använda munnen på din penis eller slidan. Kom ihåg att oralsex handlar om att använda både din tunga och dina läppar. Om du är redo att underhålla idén om den muntliga njutningens expansiva natur, dyk in med alla delar av munnen! Men kom ihåg först att arbeta försiktigt. Bara en tunga eller en kysk kyss i början kan få din partner att känna sig mer intensiv. Och för din egen fördel, kom ihåg att vara närvarande för att smaka, strukturera, lukta, känna. Nu är din partner sannolikt mycket upphetsad, och du kan lika gärna vara. När du väl har munnen på din partners könsorgan, bara utforska den.

6. Använd dina egna ord! På tal om chattar, låt oss komma till det svåra kommunikationsämnet under oralsex. Så ofta kämpar människor för att kommunicera om sex, särskilt under sex. Men hur vet du annars om din partner är nöjd med vad som händer? Så precis som du först bad om tillstånd, fråga nu din partner om de tycker om saker.

7. Använd din hjärna, du vet, din hjärna. Många tror att om det var muntligt att vara bra, måste det ha den oundvikliga ”stora finalen”, men det är inte sant. Oralsex kan sluta på olika sätt. Du kanske kan gå till samlag eller manuell stimulering. Om du verkligen vill stiga upp, kan du hålla tillbaka före din partners klimax och låta dem förändras radikalt för att ge dig oral stimulering.

.8 Var respektfull för dig själv. Det är bland de viktigaste råd att tänka på. Om din partner har en penis, se till att du är helt nöjd med vilken utlösning du har med din partner innan du börjar gå ner. Om du behöver dem för att varna dig om de kommer att ejakulera så att du kan ändra din taktik, berätta för dem det.

9. Oroa dig inte för en orgasm. Denna myt om att all sexuell aktivitet måste sluta i klimax vilseleder ofta människor. Förväntningarna ställs in och då uppstår besvikelse när de inte uppfylls. Människor kan känna sig otillräckliga för att de inte har haft en orgasm eller känner att de inte gör det rätt om deras partner inte har en orgasm.

10. Ha kul! Detta är för all sexuell aktivitet, men var kreativ. Lossa dig, man. Tänd ljus och skapa en romantisk sovrumsmiljö om det fungerar för dig. Sätt på lite mjuk (eller hög!) Musik om du känner så. Det finns inga korrekta svar. Nyckeln förblir i ögonblicket, så att du kan lossna och ha en fantastisk tid. Det är ju allt det glädje det handlar om.

Den fantastiska fördelen med oralsex Den största känslan i denna värld är när vi får fördelarna med något som ger oss nöje. Vi vet alla att sex ger oss mycket mer än nöje och faktiskt kan hjälpa oss att uppnå bättre hälsa. Tja, här pratar vi om fördelarna med oralsex. Jag vet att flera kvinnor inte gillar detta koncept men läser vidare, och jag är säker på att du inte kommer att tveka att delta i oralsex igen. Vet du att sperma faktiskt kan få dig att undra över din hälsa? Det handlar om spermier när du kämpar mot depressiva episoder och när du vill bli av med din morgonillamående under graviditeten! Lita på mig, sperma ger inte bara en glöd i ditt ansikte, men det har alla magiska krafter för att ge dig perfekt hälsa och läka många av dina problem. Gör oralsex så kommer du att vara i en win-win-situation. För det första kommer din kille att vara otroligt glad, och för det andra kommer du att vara helt frisk. Tillräckligt positiva effekter för er alla kvinnor där ute, oralsex kan också gynna din man. Ja, ju mer en man utlöser i sitt liv, desto mindre sannolikt är det att han utvecklar prostatacancer! Så var snäll och låt din man ha oralsex ofta om du vill dra nytta av alla de hälsofördelar som anges ovan. Sammanfattningsvis, Inse it: Det är extremt sexigt att se någon annan uppleva sexuellt nöje. När partners är helt i rytm med varandra kan oralsex vara lika imponerande och roligt att ge som det är att ge. Men för att få ut det mesta av att ge oralsex till en annan person måste man vara otroligt närvarande under handlingen. Om du bara erbjuder din partner muntligt nöje som ett medel för ett mål, kommer du sannolikt inte att njuta av det lika mycket. Att komma till den punkten att du tillfredsställer din partner för din egen stimulering också kan vara en riktig spelväxlare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *