0

Naken i snön

nakenbild i snön

Det gäller att man har varma skor om man ska leka med fittan och tuttarna bara i kylan

Det är vinter och jag har jävligt tråkigt, tittade ut genom fönstret och fick en tanke om att gå ut och nakenfotografera här i Uppsala. Kanske den knäppaste ideen på länge då det är -13 grader ute. Men tog på mig ett par varma skor, fram med kameran och ut naken. Galen kul och spännande grej, vet inte varför jag gjorde det, var nog ren impuls. Såklart jag måste bevisa att jag gjort det så visar väl upp en av bilderna jag tog, tuttar och jag särar på bena.

Jag vet att bloggen handlar om avsugningar främst, så ska väl berätta lite om hur jag suger av en kille på bästa sätt. Jag spottar, jag sväljer och jag suger, jag gör det med fullfart och tar hjälp av båda händerna till att rotera huden vid kukskaftet. Bland det bästa jag vet är att få en kille att spruta av att jage ndast suger honom, visst han går miste om mycket om han inte är kapabel sen till att knulla mig, men de flesta killar jag träffat lyckas spruta en gång i munnen på mig och sedan ändå knulla mig så jag får mitt. Något helt nytt vore ju att faktiskt knulla ute i snön, det har jag aldrig testat. Har du? Kanske vill du testa knulla mig i snön?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *