1

Stringtrosor är väl fortfarande hett?

stringtrosor

Sexigt med stringtrosor på tjejer?

Måste alla bilder man skickar in vara på in fitta, mina tuttar eller mitt rövhål? Eller fungerar det att skicka in bild på när jag står i svarta string? Jag älskar fotografering och själv tycker jag att jag är väldigt sexig på denna bild. Är det inte så ibland att man ska lämna kvar lite åt fantasin istället för att visa allt på en gång? Jag tänkte att jag provar denna rumpbild på mig så får vi se om jag vågar klä av mig mer nästa gång jag skickar in en bild på mig själv. Kanske när jag kör en stripshow åt mina killkompisar på fyllan som jag en gång gjorde? blev härliga nakenbilder den kvällen på mig. Jag är lång och smal, men har stora runda bröst och en välsvarvad midja, jag är för snygg för att vara flickvän för de flesta har jag hört, men jag är också för snygg för onenightsstands, så blir svårt och ganska öde för mig när det kommer till sex, iaf om mina vänner får bestämma.

Älskar rida en stor kuk

Jag älskar sex, men kan berätta så mycket att får jag välja så rider jag helst, jag är duktig på det. Och tror en kille aldrig glömmer om jag får rida hans kuk på det sätt jag vill, hoppa av i sista stund, runka av honom snabbt, kittlas med tungan på ollonet och låta sprutet stänka ner hela mitt söta ansikte. Detta brukar fungera väldigt bra och vara omtyckt. Så? Vad vill ni bloggläsare veta mer om mig, än att jag älskar sperma i ansiktet och att ha på mig stringtrosor eller g-string haha. Nu glömde jag visst en sak, vi är på Avsugning punkt com så säger detta jag med, jag tror att det är jag som ger den bästa avsugningen av alla tjejer här på bloggen , Suga kuk på rätt sätt är hemligheten.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *